Élmények itthon

Lakóautós kirándulások , élmények, kalandok Magyarországon

Busójárás lakóautóval

Nem láttad még sosem élőben a Busójárást? Farsang utolsó hétvégéjén pattanj be a lakóautóba és irány Mohács! Garantáltan jól fogsz szórakozni!

Tovább olvasom »

Lakóautós húsvét Palócföldön

Rajta van Nógrád a lakóautós bakancs listádon? Nincs? Írd fel rá! Palócföld bájos falvai, régi várai, hegyei remek színteret biztosítanak egy természetközeli lakóautós kiránduláshoz.

Tovább olvasom »
Emberkerülő

Emberkerülő lakóautós kirándulás a Balaton felvidéken

A lakóautó és mi is nagyon vártuk a március 15-i hosszú hétvégét. A járványhelyzet miatt olyan helyet kerestünk, ahol minél kevesebb emberrel találkozunk. A kora tavaszi Balaton felvidék ideális helyszín volt az emberkerülő lakóautós túrához. Bivak, friss levegő, nagy séták, gyönyörű falvak! Mi kell még?

Tovább olvasom »
Visegrádi fellegvárnál

Téltemető a Dunakanyarban

A tél utolsó hétvégéjét kihasználtuk és csavarogtunk egy kicsit lakóautóval a Dunakanyarban. Visegrádon, a Nagyvillámon bivakolni fantasztikus, próbáljátok ki!

Tovább olvasom »
Pityerszer skanzen

Őrségi ötös: 5 nap, 5 tó, lakóautóval

Az Őrség remek hely egy őszi lakóautós kiránduláshoz. A színes erdők, lankás dombok között megbújó patakvölgyek, gombákkal teleszórt rétek elbűvölő hátteret biztosítanak a gyalogos vagy biciklis túrákhoz. Az aktív nap fáradalmait pedig eldugott bivak helyeken pihenhetjük ki.

Tovább olvasom »